top of page

Faaraokoirapentue suunnitteilla keväälle 2023

Dama
Dama
Dama
Dama
Dama2v

Emä:
C.I.B. FI MVA EE JMVA POHJJV-19 RTK 1
Onnentuojan Drottning Av Allt "Dama"

Onnentuojan -pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa arjen keskellä. Ne tottuvat normaaleihin kodin ääniin, uusiin ihmisiin, muihin talouden koiriin, erilaisiin alustoihin ja ulkomaailman ilmiöihin. Tavoitteenani on taata pennulle mahdollisimman hyvä alku tulevaa elämää ajatellen heti sen ensimmäisistä päivistä alkaen.

 

Tärkeintä on saada pennuilleni hyvät ja vastuuntuntoiset kodit. Neuvon mielelläni, kuinka päästä pennun kanssa näyttely- ja juoksuharrastusten pariin ja muutenkin pyrin tukemaan pennunostajia kaikissa tilanteissa niin pienen pennun kuin aikuisen koirankin kanssa.

 

Kaikki Onnentuojan -pennut ovat:

  • rekisteröity Suomen Kennelliittoon

  • mikrosirutettu (ISO-standardin mukaisella sirulla)

  • asianmukaisesti madotettu

  • eläinlääkärin tarkastamia (todistus)

  • huolellisesti sosiaalistettuja

  • Bio-Sensor -harjoitettuja


 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä. Pentujen mukana tulee pentupaketti (tuttua ruokaa, hoito-ohjeet, leluja yms.), sekä kasvattajan elinikäinen tuki. Palautan takuusumman pennun hinnasta kun koira on virallisesti terveystutkittu (silmät, polvet, lonkat ja kyynärät) 15kk - 4 vuoden iässä. Käytän aina Kennelliiton myyntisopimuksia.
 

Mikäli olet kiinnostunut pentueistani, koiristani tai roduista ylipäätään, ota yhteyttä sähköpostitse onnentuojan (at) gmail.com tai soittamalla 0500 525 723.

bottom of page