© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Faaraokoirapentue suunnitteilla kesälle 2020

Emä:Onnentuojan Baliena "Sylvi"

Silmät: OK

Polvet 0/0

Lonkat B/B

Kyynärät 0/0

Selkä: SP0, LTV0, VA0

Sydänkuuntelu: ei sivuääniä

Sylvi asuu lapsiperheessä osana kolmen koiran laumaa. Sylvi on luonteeltaan varma, iloinen farkku, joka tulee hyvin juttuun kaikkien kanssa. Sylvi on laajasti terveystutkittu, ja muutenkin ns. arkiterve. Sylvi on kisannut sekä maasto- että ratajuoksussa ja näyttelyissä, tuloksena mm. Turku Cup -voittaja.

Sylvin isä on tuonti rodun kotimaasta Maltalta. Tämän alkuperäislinjan toivon tuovan perinnöllistä monimuotoisuutta ja uutta verta turvaamaan rodun elinvoimaa.

Onnentuojan -pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa arjen keskellä. Ne tottuvat normaaleihin kodin ääniin, uusiin ihmisiin, muihin talouden koiriin, erilaisiin alustoihin ja ulkomaailman ilmiöihin. Tavoitteenani on taata pennulle mahdollisimman hyvä alku tulevaa elämää ajatellen heti sen ensimmäisistä päivistä alkaen. Pennut myydään ensisijaisesti ystäviksi ja seuralaisiksi. Tärkeintä on saada pennuilleni hyvät ja vastuuntuntoiset kodit. Neuvon mielelläni, kuinka päästä pennun kanssa näyttely- ja juoksuharrastusten pariin ja muutenkin pyrin tukemaan pennunostajia kaikissa tilanteissa niin pienen pennun kuin aikuisen koirankin kanssa.

 

Kaikki Onnentuojan -pennut ovat:

  • rekisteröity Suomen Kennelliittoon

  • mikrosirutettu (ISO-standardin mukaisella sirulla)

  • asianmukaisesti madotettu

  • eläinlääkärin tarkastamia (todistus)

  • huolellisesti sosiaalistettuja

  • Bio-Sensor -harjoitettuja


 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä. Pentujen mukana tulee pentupaketti (tuttua ruokaa, hoito-ohjeet, leluja yms.), sekä kasvattajan elinikäinen tuki. Palautan takuusumman pennun hinnasta kun koira on virallisesti terveystutkittu (silmät, polvet, lonkat ja kyynärät) 15kk - 4 vuoden iässä. Käytän aina Kennelliiton myyntisopimuksia.
 

Mikäli olet kiinnostunut pentueistani, koiristani tai roduista ylipäätään, ota yhteyttä sähköpostitse onnentuojan (at) gmail.com tai soittamalla 0500 525 723.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now